Games

Vooruit, leerlingen, deze pagina is voor jullie. Regelmatig stellen jullie de vraag welke games ik speel. Want ja, games zijn leuk en verslavend. En ook ik vind het dus leuk om games te spelen. Dus, als ik niet met jullie bezig ben, wat doe ik dan in mijn vrije tijd. Nou, de afgelopen jaren bijvoorbeeld deze:


Sommige van deze games speel ik nog steeds. Als ik opeens nostalgisch word of mij gewoon verveel. Twee games in het bijzonder wil ik er even uitlichten. Twee games die nog niet te spelen zijn, maar waar ik wel heel enthousiast van word. Als je van MMORPGs houdt komen er twee heel gave titels aan, Chronicles of Elyria en Star Citizen. Twee games waar je acties uitmaken voor de rest van de wereld, waar dood niet betekenisloos is en een wereld waar je helemaal in op kunt gaan (pas op, verslavingsgevaar!). Daarom van deze twee games een korte trailer.

Meer informatie over de games vind je hier: Chronicles of Elyria, Star Citizen!

En wil je extra slijmen bij je natuurkunde docent? Gebruik dan mijn referral codes als je een account aanmaakt op de forums ;). Een account aanmaken is helemaal gratis, het spelen (gelukkig) niet ;).

Chronicles of Elyria: 926E34
Star Citizen: STAR-59Z4-ZGJP

 

 

7 antwoorden op “Games”

 1. Beste JP,
  Wat een zonde dat u van onze prachtige school af bent gegaan. Ik vermaakte me altijd zeer tijdens uw lessen en naast dat u een goede leraar bent, bent u ook nog een goed persoon. We zullen u missen. JP forever in our hearts.

 2. Beste meneer JP,

  U heeft mij, met deze website, zo erg geïnspireerd… Ik heb besloten om vandaag natuurkunde te laten vallen. Ik stap over naar C&M met 2 klassieke talen.. Dank u wel voor dit inzicht. U heeft mij erg geholpen in het verloop van mijn aankomende schoolcarrière.

  Groetjes, Juliette

  P.S. Hoe is het met juriaan?

 3. Beste meneer JP,

  Uw website heeft mij ontzettend geïnspireerd… Ik heb nu eindelijk een beslissing gemaakt om mijn komende schoolcarrière te verbeteren… Ik ga toch echt natuurkunde laten vallen. Dank u wel voor dit inzicht. U heeft mij erg geholpen.

  Groetjes, Juliette

  P.S. Hoe gaat het met uw zoon?
  P.P.S. Waarom heet u eigenlijk niet Jan Pieter (JP)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *