Games

Vooruit, leerlingen, deze pagina is voor jullie. Regelmatig stellen jullie de vraag welke games ik speel. Want ja, games zijn leuk en verslavend. En ook ik vind het dus leuk om games te spelen. Dus, als ik niet met jullie bezig ben, wat doe ik dan in mijn vrije tijd. Nou, de afgelopen jaren bijvoorbeeld deze:


Sommige van deze games speel ik nog steeds. Als ik opeens nostalgisch word of mij gewoon verveel. Twee games in het bijzonder wil ik er even uitlichten. Twee games die nog niet te spelen zijn, maar waar ik wel heel enthousiast van word. Als je van MMORPGs houdt komen er twee heel gave titels aan, Chronicles of Elyria en Star Citizen. Twee games waar je acties uitmaken voor de rest van de wereld, waar dood niet betekenisloos is en een wereld waar je helemaal in op kunt gaan (pas op, verslavingsgevaar!). Daarom van deze twee games een korte trailer.

Meer informatie over de games vind je hier: Chronicles of Elyria, Star Citizen!

En wil je extra slijmen bij je natuurkunde docent? Gebruik dan mijn referral codes als je een account aanmaakt op de forums ;). Een account aanmaken is helemaal gratis, het spelen (gelukkig) niet ;).

Chronicles of Elyria: 926E34
Star Citizen: STAR-59Z4-ZGJP

 

 

4 antwoorden op “Games”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *